вівторок, 4 червня 2013 р.

Діти - наше майбутнє

 
Вже п’ятнадцятий рік поспіль 1 червня на перетині вулиць Грушевського та 8 Березня в Ужгороді можна побачити багато дітей. Цього дня, з нагоди Міжнародного дня захисту дитини, КП ЖРЕР №5 (директор Анатолій Ковальський) та дитяча бібліотека-філія №2 (завідувач Марія Форкуца) влаштовують для маленьких мешканців мікрорайону свято, яке щороку збирає сотні дітлахів та їхніх батьків.
Цього року до організації свята долучилася і міська організація Партії регіонів. Зі словами вітання до малечі звернувся керівник міського осередку ПР Олег Адамчук, відзначивши важливість і необхідність підтримки дітей, їх виховання завжди, незалежно від дати на календарі.
Програма цьогорічного свята була насичена творчими конкурсами та виступами самих дітей. Ще до самого святкування діти провели велогонку, творчий конкурс на кращий малюнок на асфальті, турнір з міні-футболу, були визначені найбільш активніші читачі бібліотеки. Під час святкування у розважальних конкурсах брали учать усі охочі, в тому числі й із батьками.
Перед присутніми свої таланти продемонстрували маленькі вихованці НВК «Престиж», танцювальний колектив «Смерічка», учні Угорської гімназії ім. Другетів, вихованці музичної студії Юрія Штіфеля “Ремікс” та багато інших.
Діти були щиро задоволені, весело танцювали під звуки запальних мелодій, веселилися досхочу, а головне – усі отримали подарунки від організаторів.
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар